fbpx

Filters

Cloudsurfers

Cloudsurfers

Saturday 23 December 2023
location:
Doornroosje
date:
Saturday 23 December 2023
doors open:
20:00 uur
start show:
20:30 uur

Onvoorspelbaar, zweterig, vurig: Cloudsurfers is zonder twijfel een van de meestveelbelovende bands uit de Nederlandse garage punk scene.Met twee drummers alszwetende tandem, staat het publiek in no time in de moshpit!

Het ene moment rolt de gemuteerde garagepunkpost-grunge en psychedelische rock van Cloudsurfers tussen de halsbrekende G-krachten van King Gizzard en Osees, dan spookrijdt de band weer over een verlaten snelweg richting zevende hemel waar Pixies en Nirvana hun plechtig opwachten.

Na de release van hun debuutalbum Don’t Know What Hit Me uit 2021 speelde Cloudsurfers in 2022 meer dan 50 shows waaronder vele festivals en een uitverkocht Merleyn eind 2022. Het tweede album van Cloudsurfers “Subhuman Essence”, dat uitkomt op 15 september 2023, legt de lat hoog om de pure opwinding van het live spelen op de plaat te vangen in nauwe samenwerking met producer Abel De Grefte. Het album werd gemixt door Michael Badger (Amyl & Sniffers, SONS en King Gizzard’ Nonagon Infinity). Dit album van King Gizzard is een bepalend album geweest voor het geluid van Cloudsurfers en daarmee is de cirkel rond.

genre

psychedelic rock, rock, garage rock, grunge, post punk

media

Cloudsurfers

Saturday 23 December 2023

placeholder