fbpx
Afbeelding voor Café Merleyn

met Key May String Trio + Miriam Mozcko

Café Merleyn

zaterdag 26 februari 2022
locatie:
Merleyn
datum:
zaterdag 26 februari 2022
start:
19:00 uur
einde:
22:00 uur

Waar een wil is… is Café Merleyn!
Voor de komende vier weken, vanaf 12 februari, gooien we Merleyn iedere zaterdag van 19.00 tot 01.00 uur open als muziekcafé, zodat we ouderwets aan de Hertogstraat kunnen borrelen. Wij regelen de drank en muziek, jij het gezelschap.

 

Met acts van Schuum op het programma vullen we je weekend weer met livemuziek, zoals vanouds. Aanstaande zaterdag zien Key May String Trio en Miriam Moczko live op de planken. Zo voelt Merleyn weer even als de Merleyn die we kennen. Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien! Loop komende zaterdag lekker binnen, reserveren is niet nodig. Wel is het aantal tafeltjes beperkt.

Key May String Trio
Na deze voor iedereen toch wat eenzame tijden, geeft Key May String Trio je graag een muzikale knuffel! Met als basis akoestische gitaar, cello, contrabas en meerstemmige zang vraagt de band aandacht voor thema’s die ons allemaal raken. Hoe vinden we weer meer verbinding met de buren, en niet alleen via hun wifi? En hoe blijven we gezond in een veeleisende wereld die nooit offline is? Eindelijk weer live, laat je omarmen door warme harmonieën, krachtige zang en gevoelige snaren.

Miriam Moczko
Miriam Moczko brengt in april 2022 haar conceptalbum HEIMAT uit. Een album over je thuis voelen en wat dat eigenlijk betekent. Gekoppeld aan het verhaal van Miriams ouders en voorouders, die hun wortels hebben in een stukje Polen dat voor WOII nog Duitsland was, nodigt Miriam je uit naar je eigen familiegeschiedenis te kijken. Waar kom je vandaan? En wat neem je mee uit de vele generaties voor je? Voor Miriam is dit een verhaal waarin WOII en de gevolgen ervan vervlochten liggen. In haar nieuwe album wordt de thematiek universeel en zal het ieder op een eigen manier raken. HEIMAT laat zich omschrijven als hoopvolle Indie Folk. Als multi-instrumentalist koos Miriam de altviool (bespeeld als gitaar) gecombineerd met een loopstation en zang.

 

genre

indie

Café Merleyn

zaterdag 26 februari 2022

placeholder