fbpx
cleopatrick

cleopatrick

woensdag 24 augustus 2022
locatie:
Openluchttheater De Goffert
datum:
woensdag 24 augustus 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:30 uur

Jeugdvrienden Luke Gruntz en Ian Fraser vormen samen het rockduo cleopatrick en komen voor een exclusieve Nederlandse clubshow naar Nijmegen. Hun debuutalbum ‘BUMMER’ staat bol met energieke en stuiterende rock vol gruizige riffs en vurige drumpartijen.

De jonge Canadezen zijn op een missie om het stigma rondom moderne rockbands te keren. Onder de benaming ‘New Rock Mafia’ trekken zij ten strijde met een eigen stijl, een vernieuwend heavy geluid en een almaar groeiende fanbase. De ‘New Rock Mafia’, daar hoor je niet zomaar bij. De band laat horen wat de toelatingseisen zijn: crimineel ruig en hard spelen. De gitaren zijn laag afgestemd en grommen als een valse hond. De drumklappen komen aan als kogelschoten. Luke Gruntz kermt en jengelt zijn frustraties eruit. En dat alles onder dikke dekens van feedback en distortion. Kun je het hebben? Of zoals New Rock Mafia het stelt: fuck the fakers!

Fans van Black Keys, Royal Blood, Reignwolf, Tigercub, Airways en Dead Poet Society kunnen prima uit de voeten met cleopatrick.

genre

rock

media

cleopatrick

woensdag 24 augustus 2022

placeholder