fbpx
Dimitri

The Celebration of a Lifetime

Dimitri 40

zaterdag 22 juni 2024
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 22 juni 2024
zaal open:
18:00 uur
start:
18:00 uur
deuren sluiten:
22:00 uur
einde:
00:00 uur

Nadat de openingsshow van zijn 40-jarig jubileum binnen 10 minuten uitverkocht was, kondigen wij met veel genoegen Dimitri’s jubileumtour aan: Dimitri 40: The Celebration of a Lifetime! Met het diepste gevoel van vreugde en grenzeloze trots onthullen wij u de herdenkingsmijlpaal van Dimitri’s illustere 40-jarige odyssee op muziekgebied.

Voor velen van ons is Dimitri de maestro van de dansvloer geweest, die de hele nacht door onze vrolijke bewegingen orkestreerde. Hij heeft niet alleen de contouren van house en techno gedefinieerd, maar is ook cruciaal geweest in de evolutie van de elektronische soundscape in Nederland en over de hele wereld. Hij heeft ons het ritme van het leven geleerd, onze ziel geraakt en onze voeten in beweging gezet voor talloze euforische uren over talloze dansvloeren.

Dimitri maakt niet alleen deel uit van onze geschiedenis; hij is verweven in de structuur van ons heden en onuitwisbaar in onze toekomst getekend. In 2024 staan we stil om deze maestro te eren; 40 jaar muziek – een bewijs van zijn blijvende nalatenschap.

genre

house, clubnacht

media

Dimitri 40

zaterdag 22 juni 2024

placeholder