fbpx
Afbeelding voor Douwe Bob

Douwe Bob

+ Melle

zondag 18 februari 2024
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

WhatsApp

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
zondag 18 februari 2024
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob teveel lefgozer, cocktailshaker, romanticus, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Zijn nieuwste single ‘This World Is Our Home’, geproduceerd door Gordon Groothedde, gaat over je thuisvoelen op deze aarde, bij je vrienden en over geaard zijn in het nu. Gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt. Na het rootsy Americana album ‘Born To Win Born To Lose’ (2021) brengt Douwe Bob nu weer een echte pop plaat.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival. Hij werd daarnaast twee keer onderscheiden met een 3FM Award en drie keer met een Edison. Dit najaar viert hij zijn 10-jarig jubileum en is hij te zien in het TV programma De BesteZangers en begin 2024 komt hij naar Doornroosje.

De support van vanavond komt van  Melle: een singer-songwriter en multi-instrumentalist die de magie van muziek vangt met eerlijk en organisch klinkende liedjes. Met grote passie zingt hij over liefde en verlies, met melodieën die in je hoofd blijven hangen en zeer persoonlijke teksten, vaak met een troostende boodschap.

genre

pop, rock

media

Douwe Bob

zondag 18 februari 2024

placeholder