fbpx
Gino-Cochise

Gino-Cochise

donderdag 20 april 2023
locatie:
Merleyn
datum:
donderdag 20 april 2023
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Gino-Cochise is naar eigen zeggen ‘geboren uit een kokosnoot’ en vindt dat muziek er in hoofdzaak is voor meditatie en als medicijn. Hij creëert zijn eigen klankwereld met freakfolk, soul, traditionele Molukse muziek, experimentele electronica en hiphop.

Volgens het Amsterdamse multi-talent is er een gebrek aan bewustzijn en spiritualiteit. Gino-Cochise is binnen het livecircuit geen onbekende hij speelde in gerenommeerde muziekclubs en op belangrijke festivals. Hoogtepunten waren onder meer optredens met Pink Oculus en Badjekkah op North Sea Jazz en Glastonbury.

Nu pakt hij de tijd om als soloartiest naar voren te stappen. Cochise’s eerste single Fo Woa verscheen in 2021 en is de voorloper van zijn debuutalbum LBM III. In het nummer daagt Cochise de mensheid uit om de stilte in zichzelf op te zoeken: Materialisme Fo Woa? Maar in het bijzonder trekt de single de aandacht door de opvallende rap staccato zang en bezwerende drums. Een ding is duidelijk: Cochise valt niet duidelijk te categoriseren laat staan te vergelijken met iemand anders. Een unieke muzikant die live in zijn element is.

genre

hip hop

media

Gino-Cochise

donderdag 20 april 2023

placeholder