fbpx
foto IOK

IOK

+ INDIGO

donderdag 13 oktober 2022
locatie:
Merleyn
datum:
donderdag 13 oktober 2022
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

IOK + INDIGO in beeld door Matthijs Mekking

IOK
Festival Logo IOK + INDIGO
IOK
IOK
IOK
IOK
IOK
IOK
IOK
IOK
IOK
Festival Logo IOK + INDIGO
IOK

Soms om te dansen, soms om te luisteren, soms rauw en soms prachtig. IOK brengt melodieuze indierock met avontuurlijke uitstapjes naar artrock, een frontman met een verhaal om te vertellen en een band die dit verhaal een overtuigende dynamische lading geeft.

IOK maakt retrospectieve muziek vanuit het geloof dat de menselijke ervaring gelimiteerd is. Een limitatie die het mogelijk maakt verbinding te vinden met iedereen. De artistieke missie van de band is daarom pas compleet wanneer jij door de muziek geraakt wordt. Het afgelopen jaar heeft IOK hard gewerkt om deze missie te vertalen naar tape. Om dit resultaat te vieren gaat de band het volledige album ter gehore brengen.

Support zal deze avond voorzien worden door INDIGO. De gitaargedreven en melancholische indierock van INDIGO grijpt je, en laat je niet meer los. Het is geen toeval dat de kleur van de band magie en mysterie symboliseert. Met hun kenmerkende dromerige gitaarklanken en het lage stemgeluid van frontman Mart Megens, heeft INDIGO een geluid dat aanvoelt als een warm bad. Het viertal bewijst dit wederom op hun tweede EP ‘Meet Me At Dusk’, die in het voorjaar van 2022 uitgebracht is.

genre

rock

media

IOK + INDIGO

donderdag 13 oktober 2022

placeholder