fbpx
Outahead

Outahead

+ ANKLEBITERS

zaterdag 6 januari 2024
locatie:
Merleyn
datum:
zaterdag 6 januari 2024
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Aan het begin van het nieuwe jaar presenteert Outahead hun nieuwe release in Merleyn. De Nijmeegse snotneuzen met volwassen muziek. Op de opkomende debuut EP, brult Outahead over de donkere kanten van het volwassen worden, terwijl ze op het podium als kinderen rond stuiteren.

Verwacht een energieke live-act, waarin gitaren laag hangen en nog lager gestemd zijn, twee gitaristen die om de beurt de rol van frontman op zich nemen, een bassist die er tussenin stuitert en de drummer door het breken van zijn stokken klaagt over de splinters in zijn benen.

Support komt er van ANKLEBITERS, een vijfkoppige alternatieve punk band uit Ede die zich met een overdonderende live show en openhartige songteksten in je vastbijten! Gevoed door dynamisch post-punk geweld en aanstekelijke pop-punk melodieën zet de band een diverse sound neer die fans van Sum 41, IDLES en Frank Carter & The Rattlesnakes zeker kunnen waarderen! Dat ANKLEBITERS klaar is voor de volgende stap zal duidelijk worden met hun aankomende debuut EP ‘UNLEASHED’.

genre

rock

media

Outahead

zaterdag 6 januari 2024

placeholder