fbpx
Afbeelding voor Pist Idiots

Pist Idiots + Shaemless

zondag 22 mei 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
zondag 22 mei 2022
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

De Australische band Pist Idiots bracht eind 2021 hun eerste officiële studio album ‘Idiocracy’ uit. Het album bevat een verzameling aanstekelijke punk- en rocknummers, en blinkt uit in kracht en originaliteit.

Het viertal van Pist Idiots bestaat uit Jack Sniff (zang), Tommy Tomato (gitaar/bas), Joey Tomato (gitaar) en Belton John (drums). In hun thuisland maken ze sinds 2017 live furore en het lijkt alsof Jack Sniff de Australische neef is van Joe Talbot, zanger van IDLES. Met dezelfde rauwheid en intensiteit geven Jack en zijn mannen zich voor de muziek. Pist Idiots is een aanrader voor liefhebbers van Viagra boys, IDLES, en Amyl and the Sniffers.

Pist Idiots is niet alleen deze avond. Wat ooit begon als een basisschoolbandje, is tegenwoordig uitgegroeid tot Shaemless. De vier vrienden, met een voorliefde voor postpunk, brachten acht jaar geleden alweer hun eerste EP uit. En in 2015 werden ze niet alleen eerste tijdens de Roos van Nijmegen, maar wonnen ze ook nog eens de publieksprijs.

genre

rock, punk, post punk

media

Pist Idiots

zondag 22 mei 2022

placeholder