fbpx
Afbeelding voor Right on Mountain

Temple Fang + TankZilla + Neptunian Maximalism + Spill Gold + Solar Temple x Dead Neanderthals

Right on Mountain

zaterdag 8 oktober 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 8 oktober 2022
zaal open:
18:30 uur
start:
19:00 uur

Right on Mountain. Een avond waarbij diverse aspecten van muziek worden bewierookt, van hard tot zacht, donker en licht…

Temple Fang heeft altijd als missie gehad om de wijde wereld in te trekken en daarbij nieuwe mensen en andere gelijkgestemde artiesten te ontmoeten. Om verbindingen te leggen en een gemeenschap op te bouwen, ongeacht welke voorkeur.

Sindsdien heeft de band met zoveel acts het podium gedeeld die hen hebben geïnspireerd en waar ze vrienden mee zijn geworden dat het idee geboren is om dit te bundelen in een klein, maar krachtig festival met een selectie van deze geweldige artiesten in samenwerking met Doornroosje. Ziedaar de geboorte van Right on Mountain. Een avond waar alle aspecten van muziek worden bewierookt, van hard tot zacht, donker en licht, voor iedereen.

Van de hypnotiserende zwartgeblakerde psych metal van Solar Temple x Dead Neanderthals, de fluwelen, trancy elektronica van Spill Gold tot de kosmische jazz-drone psychedelica van Neptunian Maximalism en de brute riff aanval van TankZilla. Uiteraard mag Temple Fang zelf niet ontbreken deze avond. Om met hun eigen woorden te spreken; ‘Rock’n’roll as a means to attaining spiritual freedom, right on!’.

Terwijl we met zijn allen door een vreemde nieuwe wereld marcheren, hopen we dat deze line-up de nodige inspiratie en geloof zal geven om bergen te verzetten.

Right On Mountain is tevens een platform en label voor albumreleases, shows en andere kunstvormen. Opgericht door Jevin en Dennis van Temple Fang zal deze avond tevens de officiële lancering zijn.

genre

rock, kraut rock, psychedelische rock, stoner rock, drone, jazz

tijdschema

  • 19.00-19.45 Spill Gold
  • 20.15-21.05 Neptunian Maximalism
  • 21.35-22.25 Temple Fang
  • 22.55-23.40 Solar Temple x Dead Neanderthals
  • 0.10-0.55 Tankzilla

Right on Mountain

zaterdag 8 oktober 2022

placeholder