fbpx
Rondé

RONDÉ

+ Maxine

vrijdag 14 oktober 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 14 oktober 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:00 uur

Met hun dansbare en aanstekelijke indiepop is RONDÉ niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio. In 2014 brak de band door met hun eerste single ‘Run’. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we 6 jaar verder en mag RONDÉ meerdere hits op hun naam schrijven. Met daar aan toegevoegd diverse optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop.

Eind 2020 kwam het viertal met de verrassende popliedjes ‘Get To You’ & ‘Real Feelings’, geproduceerd door Gordon Groothedde, welke samen al miljoenen keren gestreamd zijn. Ook in 2021 zal het viertal van zich laten horen, zowel met nieuwe muziek als met hun befaamde energieke liveshows. RONDÉ is Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen.

De support wordt deze avond verzorgd door Maxine, een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge artiesten hun hits door anderen laten schrijven. Ze bedenkt haar eigen composities en met haar authentieke stem weet ze keer op keer hits te creëren.

genre

pop, rock

media

RONDÉ

vrijdag 14 oktober 2022

placeholder