fbpx
Shapednoise

Onderstuur

Shapednoise

woensdag 18 oktober 2023
locatie:
Vide Rood
datum:
woensdag 18 oktober 2023
zaal open:
20:30 uur
start:
21:00 uur

Shapednoise, echte naam Nino Pedone, is een invloedrijke Italiaanse artiest binnen de experimentele elektronische muziekscene.

Met een achtergrond in noise en industrial muziek, heeft Shapednoise een unieke stempel gedrukt op het genre door duistere soundscapes te creëren die elementen van techno, ambient en harde noise combineren. Zijn compromisloze benadering van geluid heeft hem internationale erkenning en een trouwe fanbase opgeleverd, en zijn innovatieve producties blijven de grenzen van elektronische muziek verkennen.

Shapednoise’s discografie omvat een indrukwekkende reeks albums en EP’s op gerenommeerde labels, waaronder Hospital Productions en Type Records. Hij staat bekend om zijn live optredens, waarbij hij zijn publiek meeneemt op een sonische reis vol intensiteit en atmosferische diepgang. Met een focus op textuur en geluidsmanipulatie heeft Shapednoise een blijvende invloed gehad op de underground elektronische muziekscene en blijft hij een avant-garde pionier in het genre.

Onlangs verscheen zijn nieuwste album “Absurd Matters”, met daarop samenwerkingen met onder andere Armand Hammer en Moor Mother.

genre

experimental, electronic, onderstuur

media

Shapednoise

woensdag 18 oktober 2023

placeholder