fbpx
The Temptations

The Temptations & The Four Tops

vrijdag 28 oktober 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
De Vereeniging
datum:
vrijdag 28 oktober 2022
zaal open:
19:00 uur
start:
20:00 uur

De legendarische Motown-bands The Temptations en The Four Tops geven op vrijdag 28 oktober samen een concert in De Vereeniging.

Twee van ’s werelds meest iconische soul en funk acts,  The Temptations en The Four Tops komen naar Nijmegen voor een show die de magie van het gouden tijdperk met zich meebrengt. De muziek van beide groepen zorgde in de jaren ’60 voor een muzikale revolutie die sociale en culturele barrières omver stootte. Decennia later zijn ze nog altijd een inspiratiebron voor tal van muzikanten. Nog steeds met de originele leden Duke Fakir en Otis Williams, zullen deze Motown veteranen een show vol tijdloze hits neerzetten in de grote zaal van De Vereeniging.

The Four Tops braken in 1964 door met de hit ‘Baby I Need Your Loving’. Daarna volgden nog veel hits, zoals ‘It’s The Same Old Song’, ‘Standing in the Shadows of Love’, ‘Loco in Acapulco’ en ‘(Reach Out) I’ll Be There’. The Temptations scoorden hits als ‘Papa Was A Rollin Stone’, ‘Treat Her Like A Lady’, ‘Since I Lost My Baby’ en Just My Imagination (Running Away With Me). Met een carrière van ruim vijf decennia, is de bijdrage van beide groepen aan het wereldwijde muzieklandschap monumentaal te noemen.

genre

pop, funk, soul

media

The Temptations & The Four Tops

vrijdag 28 oktober 2022

placeholder