fbpx
Afbeelding voor Tim Knol & The Wandering Hearts

Tim Knol & The Wandering Hearts

+ Nagasaki Swim

donderdag 6 oktober 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 6 oktober 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:00 uur
Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En daar hoort een plaat bij: ‘Lightyears better’. Een album over verandering. Als een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. En hoe klinkt dat? Gelukkig gewoon zoals je van Tim Knol gewend bent. Old skool Knol. Same sound, different suit.

De nieuwe muziek verdient nieuwe shows en daarom gaat Tim samen met zijn nieuwe band The Wandering Hearts de bühne op. De shows worden gekenmerkt door de liefde voor Americana en rockbands uit de jaren zestig en zeventig, natuurlijk met een TK twist.

De support wordt vanavond verzorgd door Nagasaki Swim. Dit Rotterdamse project rondom producer/songwriter Jasper Boogaard, bracht in 2021 met debuutalbum ‘The Mirror’ een warme mix van emo folk, alt country en field recordings in de geest van Alex G, The Microphones en Woods. Na een mooie festivalzomer met shows op Best Kept Secret en Oerol speelt de band dit najaar een aantal shows in intieme setting met gitaar en piano, in opwachting van hun tweede album ‘Everything Grows’, dat begin volgend jaar verschijnt via Excelsior Recordings.

 

genre

rock, roots, americana

media

Tim Knol & The Wandering Hearts

donderdag 6 oktober 2022

placeholder