fbpx
Turfy gang

ABC Tour

Turfy Gang & LA$$A

zaterdag 17 december 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 17 december 2022
zaal open:
20:30 uur
start:
20:30 uur

Turfy Gang is nog maar net begonnen maar de toekomst ziet er veelbelovend uit. In 2022 gaan ze Nederland op z’n kop zetten! Samen met beatmaker LA$$A staan ze op 17 december in Doornroosje.

Turfy Gang maakt in 2021 hun intrede tot de Nederlandse muziek-scene. De groep, die bestaat uit 7 studenten uit Maarssen, wist in 2021 met hun debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren. De jongens van Turfy Gang ontmoetten elkaar in hun hockeyteam en begonnen hun muzikale carrière met een uit de hand gelopen grap. De naam “Turfy Gang” is afgeleid van Joris’ XBOX-account “Turfy”. Met positieve energie en vooral ook herkenbare teksten voor menig student weten ze hit na hit te scoren. De eerste nummers scoorden al meteen lekker, maar de daadwerkelijke doorbraak begon na hun bezoek aan FunX.

DJ en producer LA$$A brak begin 2019 door met de club hit ‘Hans Betaalt De Schade’ waarmee hij een gouden plaat haalde. Binnen no time werkte Yves Lassally a.k.a. LA$$A met de top van de Nederlandse artiesten. Samen met Rolf Sanchez maakte hij de Top 40 nummer 1 hit “Mas Mas Mas” waar Nederland in 2020 niet omheen kon.

De samenwerking tussen LA$$A de mannen van Turfy Gang is al een meermaals bewezen succes en samen zullen ze Doornroosje dan ook ongetwijfeld vakkundig afbreken!

 

genre

hip hop, rap

media

Turfy Gang & LA$$A

zaterdag 17 december 2022

placeholder