fbpx

Merleynpas

Merleynpas
De Merleynpas is dé deal voor de avontuurlijke muziekliefhebber. Voor slechts 75 euro krijg je een jaar lang toegang tot alle concerten in Merleyn.

In december komt de Merleynpas in de verkoop. Zodra de Merleynpas beschikbaar is koop je hem via deze pagina. Houd onze nieuwsbrief en sociale media goed in de gaten want meestal zijn de beschikbare passen snel weg. 

Wat is de Merleynpas?

Doornroosje laat je graag nieuwe muziek ontdekken, en de nieuwste bands zie je in Merleyn. Met De Merleynpas kun je voor maar € 75,- een jaar lang naar álle concerten in Merleyn. Nieuwe muziek live ontdekken was nog nooit zo makkelijk.

Hoe koop ik de Merleynpas?

Je bestelt de pas online en betaalt één keer € 75,-. Daarna wordt De Merleyn Pas aan je online account gekoppeld. De beschikbaarheid van de Merleynpas is beperkt.

Hoe bezoek ik concerten met de Merleynpas?

Na de aankoop wordt jouw Merleynpas gekoppeld aan jouw account. Als je met dit account inlogt bij het kopen van tickets voor een show in Merleyn krijg je de mogelijkheid om een gratis ticket aan te schaffen. Dit is gelimiteerd tot één ticket per show. Het ticket is tevens gekoppeld aan jouw fysieke pas, die je van ons ontvangt. Die staat dus niet alleen heel mooi in je portemonnee, maar gebruik je ook om je ticket te laten scannen aan de deur. 

Wat als ik niet kan komen?  

Als je een kaartje hebt besteld met je pas maar toch niet komt, vragen we je het ticket terug te boeken. Op deze manier kunnen we het ticket aan een andere liefhebber verkopen.  Annuleren van een bestelling met je pas doe je eenvoudig via ‘mijn tickets‘. 

Mag ik mijn pas ook uitlenen? 

Nee, de pas is persoonsgebonden. 

placeholder